RTL 4 haalt Jopie Parlevliet van de buis

Jopie Parlevliet, het alter ego van cabaretier Richard Groenendijk, verdwijnt bij RTL 4 van de buis. Ondanks de 1 miljoen kijkers die naar haar keken, stopt de commerciële zender met de Jopie Parlevliet Show. Er komt geen derde serie afleveringen: de show ‘past niet in het profiel van de zender’, de kijkers zijn ‘te oud‘. De laatste uitzending, met Wendy van Dijk als gast, trok 1,2 miljoen kijkers.

Een score waarop menig omroep jaloers zal zijn, maar volgens Groenendijk vindt RTL 4 de kijkers die op zijn show afstemmen ‘te oud’. De 44-jarige Groenendijk is verbijsterd. Naar eigen zeggen klampen mensen Jopie Parlevliet op straat voortdurend aan: ‘of het nou op de Coolsingel of in de Kalverstraat is’. De dame is wel te zien in de nieuwe show van Groenendijk: tot en met kerstmis speelt hij ‘Midden in de Winternacht’, waarin hij een ode brengt aan artiesten die hem ‘de afgelopen 44 jaar hebben beïnvloed’, zoals Toon hermand, Liza Minelli. Charles Aznavour en Brigitte Kaandorp.

Lees ook:SBS6 stopt met Show XL met Fred van Leer
Lees ook:Ferry Doedens ‘vlak voor kerst’ weer terug in GTST
Lees ook:Kijkers OUTTV kiezen Jan Kooijmans tot Man van 2010
Lees ook:Desperate Housewives krijgt opvolger
Lees ook:OUT TV zoekt nieuwe presentatoren

1 Reacties // Reageer

One thought on “RTL 4 haalt Jopie Parlevliet van de buis

  1. jan groenheijde

    jammer eindelijk geen gilnicht zoals fred van leer moet je eraf.
    een idiote schreeuwer als jan dino die je niet kan verstaan mag blijven, goeie aktie rtl

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>