Nominaties OUTtv Media Award zijn bekend

De nominaties voor de OUTtv Media Award zijn bekendgemaakt. De prijs wordt op 11 oktober – Coming Out Dag – uitgereikt (en op die dag op OUTtv uitgezonden) aan iemand die veel voor de roze community heeft betekend. Stemmen kan tot 2 oktober op de website van OUTtv. Vorig jaar ging de award naar Boris Dittrich (Human Rights Watch (HRW)).

De uitverkorenen van eigen bodem zijn: Ellie Lust (Amsterdams politienetwerk Roze in Blauw), zanger Douwe Bob, Jan Versteeg en Tim Hofman (die zoenend in de laatste l’HOMO te zien waren), Diva Mayday (voor haar presentatie van het Human Rights Concert deze zomer) en Lucien Spee (directeur Amsterdam Gay Pride). Van over de grens zijn genomineerd; dragqueen Karma Sutra, RuPaul (presentator RuPauls Drag Race), Justin Trudeau (de nieuwe premier van Canada) en Akin Çeliktas (Turkse fotograaf, winnaar Pride Photo Award 2016).

Lees ook:Amsterdamse Diva MayDay wint OUTtv Media Award 2016
Lees ook:Join Our Freedom: Human Rights Concert zondag 24 juli op de Dam
Lees ook:Amsterdam Gay Pride krijgt € 8.384,- van Albert Heijn to go
Lees ook:Homo’s voorspellen winnaar Eurovisie Songfestival
Lees ook:Can You Feel iT – Mayday’s Empire in AIR Amsterdam

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>