Vrouwenzender TLC kleurt roze tijdens Europride

TLC kleurt ook dit jaar roze tijdens de Amsterdam Gay Pride. Van maandag 1 tot en met zaterdag 6 augustus is het Gay week bij de tv-vrouwenzender TLC. In deze week zendt TLC een serie programma’s en documentaires uit waarin ook dit jaar ‘kleurrijke karakters, bijzondere ervaringen en intrigerende verhalen uit de LGBT-community centraal staan.’

Het opmerkelijke transgenderpaar Louise & Rosanna is terug, er komt een sneak preview va neenvervolgserie van in ‘I am Jazz‘, waarin is een 14-jarige jongen te zien die liever als meisje door het leven gaat en in een nieuwe aflevering van ‘I Am Cait‘ wordt het wel en wee van Caitlyn Jenner getoond. In een speciale aflevering van ‘Running Wild With Bears Gryll’s‘ vertelt acteur Jesse Tyler Ferguson over zijn coming out.

Lees ook:Caitlyn Jenner krijgt voor haar moed speciale prijs op sportgala
Lees ook:GLAAD Media Award voor Caitlyn Jenner
Lees ook:Caitlyn Jenner voelt wel wat voor de politiek
Lees ook:TLC opent TLC Gay Week met wereldrecordpoging kussen
Lees ook:Petitie van start om olympische medailles van Caitlyn Jenner terug te eisen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>