Hysterie in VS rond ‘lesbisch koppel’ in nieuwe Disney-film

In de Verenigde Staten komt op 17 juni de Disney-film ‘Finding Dory uit, de opvolger van ‘Finding Nemo‘. Op Twitter hebben mensen opgeroepen tot een boycot. Reden: een kort moment in de trailer, met twee vrouwen bij een babywagen die een gevallen speeltje aan een baby teruggeven. Het zou gaan om een lesbisch stel.

Dat zou het eerste koppel van hetzelfde geslacht in een Disney-film zijn: reden voor tegenstanders om er hysterisch op te reageren. Overigens spreekt Ellen DeGeneres de stem van hoofdpersonage Dory. Ellen is openlijk lesbisch, maar daar rept niemand over.

Lees ook:‘Power Range’ in Rusland alleen voor 18+ vanwege lesbisch personage
Lees ook:President Argentinië peetmoeder kind lesbisch koppel
Lees ook:Ellen Degeneres trouwt met vriendin
Lees ook:‘Trouwerette’ Chinees lesbisch stel om statement te maken
Lees ook:Imam trouwt homostel in Frankrijk

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>