Crowd funding Document Our History Now: ‘we zijn over de helft’

Document Our History Now, een organisatie die het leven van LGBT’s in zuidoost-Azië documenteert, heeft een crowd funding actie lopen om Iron Legs te maken: de eerste documentaire over Gay sport in Cambodja. ’We zijn over de helft, maar we zijn er nog niet’, meldt de organisatie. Vanna Hem maakt een documentaire over lesbische meiden in hun voetbal team en hun lesbische coach. ‘We zoeken budget om dit unieke verhaal af te kunnen maken.’

Klik hier voor meer informatie, de trailer en doe een donatie. Bij een donatie van EUR 150 krijg je een fantastisch diner (18 juni) en meer! En er zijn ook lagere sponsorcategorieën met ook mooie tegenprestaties. Een mail aan je vrienden met jouw aanbeveling helpt ons enorm!

In English: We are over halfway our crowd funding goal. Help us to make the first documentary about LGBT sports in Cambodia. Iron Legs will be a documentary about lesbian girls of a soccer team in the province of Cambodia and their lesbian coach. Click here for more information, a trailer and make a donation. Please pass on to your friends with a recommendation. That really helps us.

Lees ook:Documentaire Iron Legs. Gratis op 17 juni. Schrijf je nu in.
Lees ook:Tv-tip: Wij willen ook een kind
Lees ook:The Abominable Crime in De Trut Amsterdam
Lees ook:Maak kan op vrijkaarten voor Holding the Man
Lees ook:Twaalf topvoetballers zijn homo

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>