Maandag 18 april: GLBT-films tijdens Scenecs Filmfestival Hilversum

Tot en met vrijdag 22 april vindt in Hilversum de tiende editie plaats van het International Debut Filmfestival Scenecs. Werden veel films tot nu toe in Amersfoort vertoond, nu is Hilversum de basis van het festival. De meeste films draaien in het VUE-theater (voorheen de JT-bioscoop), maar ook Filmtheater Hilversum biedt ‘een aantal pareltjes’, zoals op maandag 18 april: GLBT Sexual Identity.

 

Dan worden om 19.00 uur een aantal korte films over seksuele identiteit vertoond: ‘Mr. Pink’ (Frankrijk, 2015) ‘Paradigma’ (Spanje, 2015) en ‘Gender Victory’ (Nederland, 2015). ┬áTickets en info: zie website.

Lees ook:Gay and Lesbian Summer Festival Rotterdam
Lees ook:Queer & Asian tijdens CinemAsia Filmfestival Amsterdam
Lees ook:Twee Nederlandse roze films op Torino GLBT Film Festival
Lees ook:Donderdag 31 maart: roze debat in Lloyd Hotel Amsterdam
Lees ook:Gay & Lesbian Films Summer Tour 2010

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>