Vind je filmmaatje met de ‘Meet me at Kinepolis’ app

Zin in een bioscoopuitje maar geen gezelschap? Kinepolis lanceert een mobile app waarmee gelijkgezinden elkaar kunnen vinden om samen naar de film te gaan. Het idee is ontstaan toen uit onderzoek bleek dat voor veel mensen het ‘ontbreken van gezelschap’ de voornaamste reden is om niet vaker naar de bioscoop te gaan, aldus de ontwikkelaar (bron: persbericht).

Met de ‘Meet me at Kinepolis’ app kan je swipen in welke cinema je wil afspreken, welke film je wil bekijken en met wie uiteraard. Indien beide personen aangeven een ‘filmdate’ met elkaar te zien zitten, krijg je een matchmelding en kan je met elkaar chatten om verder af te spreken. Kinepolis noemt ‘Meet me at Kinepolis’ bewust geen ‘dating app’, maar verwacht wel dat ze ook in die zin gebruikt zal worden. Momenteel is de app nog in een testfase, enkel in België en uitsluitend voor iOS en Android-gebruikers toegankelijk. Alle versies en gebruik van de apps zijn gratis.

 

Lees ook:Antwerpen: bioscoop Kinepolis zendt finale Eurovisiesongfestival op 13 mei live uit
Lees ook:Homo’s spotten in de directe omgeving
Lees ook:You go girrrrls
Lees ook:Chinees bedrijf koopt meerderheidsbelang in Grindr
Lees ook:Op avontuur in de wereld van online dating

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>