Queers of Hongkong & Amsterdam tijdens CinemAsia Festival

Van 1 tot en met 6 maart vindt in Amsterdam de achtste editie plaats van het CinemAsia Film Festival, met ieder jaar het nieuwste op het gebied van commerciële films en art house movies uit Azië. Ook dit jaar ontbreekt de Queer and Asian selectie niet. Dit jaar presenteert Joe Lam zijn foto-expositie ‘Queers of Hongkong‘ in Pakhuis de Zwijger, als onderdeel van het CinemAsia festival en de Roze Filmdagen.

Joe Lam is voorzitter van het Hongkong Lesbian & Gay Film Festival en de uitgever van het Hongkongse homoblad DIMSUM Magazine. De foto-expositie – een serie portretten over de roze gemeenschap in Hongkong –  start donderdag 3 maart met een paneldiscussie in pakhuis de Zwijger over de rol van de media in de sociaal culturele positie van de roze community in Hongkong en Amsterdam. De opening is om 20.00 uur; de toegang is gratis.

Lees ook:CinemAsia festival Amsterdam: Queer and Asian selectie
Lees ook:CinemAsia Festival Amsterdam – met LHBT-aandeel
Lees ook:CinemAsia Jury Award voor Koreaanse film Night Flight over homoseksualiteit
Lees ook:Roze Filmdagen 2014 in Amsterdam
Lees ook:Foto-expositie oudere homo’s en lesbo’s

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>