Rusland: ‘tijger en geit overtreden de wet door homoseksualiteit te promoten’

Een Russische wetgever heeft een koppel ervan beschuldigd de wet te overtreden door ‘homoseksualiteit te promoten’. Geen ‘gewoon’ koppel, maar twee dieren. In een dierentuin stond voor de Siberische tijger Cupid een geit op het menu, maar het roofdier besloot het aan te leggen met geit Timur. De ontluikende liefde tussen beide dieren ontroerde menig Rus en was al gauw online op video te zien.

Een Rus was not amused: Alexei Krestianov vindt dat media-aandacht voor de onnatuurlijke vriendschap een verkeerd beeld uitzendt richting Russische kinderen: zij dienen immers niet te worden geconfronteerd met ‘niet-traditionele seksuele relaties’, lees: de video is onversneden promotie van homoseksualiteit.

Lees ook:Burgemeester hoofdstad Kazachstan: ‘media promoot homoseksualiteit en brainwasht kinderen’
Lees ook:‘Poetin had relatie met homoseksuele gymnast’
Lees ook:Te weinig seksuele voorlichting op Nederlandse scholen
Lees ook:Wit-Rusland werkt aan zelfde anti-homowet als in Rusland
Lees ook:Russen verbieden ‘homoseksuele poppenkast’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>