Lancering www.gayrotterdam.nl tijdens ‘Roze Nieuwjaarsbijeenkomst’

Op 17 januari wordt de nieuwe Rotterdamse informatiewebsite Gayrotterdam.nl gelanceerd. Dit portal is ontwikkeld voor en door de LHBT-doelgroep in Rotterdam en daarbuiten, en is daarmee het eerste LHBT-stadsportal van Nederland. De site heeft als doel mensen van binnen én buiten Rotterdam kennis te laten maken met alles wat er op LHBT-gebied gebeurt in de stad.

De lancering vindt plaats zondag 17 januari om 19.30 uur op de jaarlijkse ‘roze’ nieuwjaarsbijeenkomst in Hugh Rotterdam, Kruiskade 15 (achterkant van het Hilton Hotel), waar alle instellingen die zich inzetten voor de LHBT-gemeenschap, diverse ondernemers en gemeenteraadsleden samenkomen. De openingshandeling wordt uitgevoerd door burgemeester Aboutaleb of één van de wethouders van de gemeente Rotterdam. Tevens zal The Hang-Out 010 aandacht vragen voor hun acties voor LHBT-vluchtelingen.

 

Lees ook:Website Gayrotterdam.nl gelanceerd
Lees ook:Michelle Visage: ‘Perez Hilton zet roze gemeenschap een halve eeuw terug’
Lees ook:LHBT Netwerk Zeeland presenteert ‘Zeeuwse parels’ in Goes
Lees ook:LHBT Netwerk Zeeuwse Parels een feit
Lees ook:Nieuwe voorzitters bij Landelijk Netwerk Biseksualiteit

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>