Lesbo-code timmert aan de weg met vernieuwde website

Het lijkt erop alsof De Lesbo-Code in een tweede fase is terechtgekomen: allereerst de vernieuwde website met het aantrekkelijke logo. Een website waar de informatie anders is geordend en de activiteiten en Nieuwsbrieven sneller vindbaar zijn in de linkerkolom. En met kleine kleipoppetjes in de rechterkolom. Nieuw is ook dat de derde koffieochtend in Buitenveldert. En zondag-middag 27 december voor de vierde keer een ‘ouderjaarstemming’ met een aantrekkelijk programma, oliebollen, kerstbrood en glühwein (bron: nieuwsbrief).

De website is tevens een mooie gelegenheid om met Facebook en Twitter te beginnen. Ook al melden veel vrouwen dat ze niet op de sociale media actief zijn, toch hoopt de Lesbo-code dat ze zich inschrijven en éénmaal per week op vrijdagavond op Facebook afstemmen. Daar zijn verschillende groepen aangemaakt, elk met een andere opzet. Voor elke groep kun je je aanmelden via [email protected]. Hulp nodig? De lesbo-code helpt je graag om een facebookaccount te openen.

Besloten groep: hier wordt één keer per week op vrijdag om 4 uur iets gepubliceerd, waarop je eventueel kunt reageren. Een intrigerend plaatje en/of video, een discussie over iets wat je bezighoudt of waar je wel iets over wilt lezen. Het wordt voorbereid door een klein groepje. Geheime groep: opgezet op verzoek van één van de Lesbo-Code vrouwen die gedichten schrijft. Ze wil ze graag laten lezen aan andere vrouwen, maar vindt het eng om dit in het openbaar te doen. Ook anderen kunnen persoonlijke verhalen inleveren, verhalen waar we op de koffieochtend vaak niet aan toekomen. Openbare groep: deze 40+ groep is bedoeld om informatie over het lesbische leven uit te wisselen, in het bijzonder over de Lesbo-Code. Hier kun je ook zelf informatie plaatsen op de startpagina vanuit je eigen Facebook. Anderen zien ook wat je gepost hebt. En dan is er nog de bedrijfspagina, voor iedereen zichtbaar die in de kop van de website op de ‘f’ klikt. Hierop staat algemene info van de Lesbo-Code en activiteiten en nieuwtjes.

Koffieochtenden:

Buitenveldert: zondag 11.00 tot 12.30 uur, Huis van de Wijk, A.J. Ernststraat 112, tel. 020 6449936 , bus: 62 en 199, gratis parkeren

N-West: donderdag 10.30 tot 12.00 uur in Vrouw & Vaart, Pres. Allendelaan 733, tel. 020 4100452, gratis parkeren

Zuid: dinsdag 10.30 tot 12.00 uur, Huis van de Wijk Olympus, Hygiëaplein 10, tel. 020 6796825, tram 16 en 24, bus 15

Lees ook:De Lesbo-Code: koffie-ochtenden in Amsterdam
Lees ook:De Lesbo-Code – Voorvertoning video gedichten in Buitenveldert
Lees ook:De Lesbo-Code: afscheid Marjan Nieuwenhuis, zondag 16 oktober
Lees ook:De Lesbo-code – zondagmiddag 21 februari
Lees ook:De lesbo-Code: komende activiteiten

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>