Claudia de Breij wil geen ‘Homomoeder’ worden

Claudia de Breij vindt dat ze niet geschikt is om de titel ‘Homomoeder‘ te winnen. Dat zei de comédienne vrijdagmorgen in het programma Koffietijd op RTL 4. Deze week maakte Gay.nl de tien genomineerden bekend voor de eretitel. Volgens De Breij zou een hetero vrouw de titel moeten krijgen: ‘Toen ik jong en net uit de kast was, was Willeke Alberti dé ‘homomoeder’. Dat had iets steunends. Je ouders vonden haar ook een leuke vrouw. Ze was keurig en sociaal-geaccepteerd. Ik vind dat je iemand moet hebben die er niet al bij hoort, maar juist verbindt met een andere groep’ (bron: persbericht).

Claudia zat bij Koffietijd tegenover mede-genomineerde Loretta Schrijver en zei: ‘Ik vind mezelf helemaal niet geschikt om ‘Homomoeder’ te worden. Eigenlijk vind ik dat een hetero vrouw de titel moet krijgen.’ Aan Gay.nl legde ze uit: ‘Ik ben te homo voor een ‘Homomoeder’.’ Afgelopen dinsdag werd bekend welke tien vrouwen door de lezers van Gay.nl zijn genomineerd voor de titel. Dat zijn: Karin Bloemen, Anita Meyer, Angela Groothuizen, Brigitte Kaandorp, Tineke Schouten, Claudia de Breij [maar nu dus 'liever niet niet meer'], Marijke Helwegen, Ruth Jacott, Justine Pelmelay en Loretta Schrijver.

Lees ook:Wie wordt de nieuwe ‘homomoeder’: Karin Bloemen of Loretta Schrijver?
Lees ook:Wie wordt de nieuwe ‘Homomoeder’ van Nederland?
Lees ook:Karin Bloemen uitgekozen tot nieuwe ‘Homomoeder’
Lees ook:Poll november: welke vrouw had jij een Televizier-Ring willen geven?
Lees ook:Claudia de Breij bevalt van jongetje

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>