Nieuwe TLC-serie Becoming Us: transformatie van een vader tot vrouw, gezien door de ogen van zijn puberende zoon

Vanaf 19 november start TLC met de nieuwe serie Becoming Us, een bijzondere reality-serie over de 16-jarige Ben die altijd gelukkig was met zijn twee ouders Charlie en Suzy. Net als hij als opgroeiende puber denkt dat hij het leven helemaal onder controle heeft, krijgt hij te horen dat zijn ouders gaan scheiden. Niet dat zet zijn wereld op zijn kop, maar wél het nieuws dat zijn vader voortaan als vrouw door het leven wil gaan.

Wat betekent deze verandering in het leven van de tiener die ineens ‘zijn vader kwijt raakt’? De serie vertelt het verhaal door de ogen van Ben, maar laat ook de worstelingen van zijn vader Charlie zien sinds hij heeft besloten om verder als cathy door het leven te gaan. De serie is vanaf 19 november iedere donderdagavond om 21.00 uur te zien op TLC. e serie wordt voorlopig nog niet uitgezonden in Vlaanderen.

Lees ook:Queer as Folk komt uit op DVD
Lees ook:Tv-tip: Boys Don’t Cry
Lees ook:Twee Golden Globes voor ‘Transparent’, tv-serie over gezin met transvader
Lees ook:Tv-tip: laatste reeks van Six Feet Under
Lees ook:Pride Photo Award lanceert nieuw begrip: Activistische familieportretten

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>