‘Mijn pik en ik’, docu-reeks van BNN op NPO 3

@Erik Feenstra

BNN zendt vanaf dinsdag 3 november een 5-delige docu-reeks uit: ‘Mijn pik en ik‘, iedere dinsdag om 22.55 uur op NPO 3. ‘Schaamteloos, bloed-eerlijk en met de nodige humor vetellen de vijf documentaires over mannen en hun penis’, meldt de aankondiging. Vijf jonge filmmakers ‘leggen voor de camera hun zieleroerselen over hun seksuele frustraties bloot.’

Dinsdag 3 november begint met ‘Unhung Hero’, waarin Patrick publiekelijk wordt afgewezen vanwege zijn kleine pik: does size matter? De week erop gaat de Brit Chris Watt al zijn exen langs en vraagt ze waarom ze hem hebben gedumpt: ‘A Complete History of My Sexual Failures’. De derde dinsdag is te zien hoe de 22-jarige Or uit Israël in het geniep spaart voor een geslachtsverandering in Thailand en als vrouw terugkomt: ‘The Good Son’. Dinsdag 24 november bekijkt de Amerikaanse comedian  Greg Bergman de obsessie voor grotere piemels: van pillen tot pompen en implantaten: ‘Big Like Me’. De laatste aflevering gaat Jeff Leach als alternatief voor zijn seksverslaving op zoek naar een vaste relatie.

Lees ook:Man wordt vrouw en wordt meteen aangerand
Lees ook:Binnen een dag vrouw worden in Thailand
Lees ook:Ophef in Thailand over homoseksuele monnik en travestiet
Lees ook:Gay Film Night met ‘Any Day Now
Lees ook:Gay Classics in Pathé Rotterdam

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>