Mag geheim agent 007 lesbisch zijn?

Mag James Bond lesbisch zijn? Of zwart? Diana Rigg die in ‘On Her Majesty’s Secret Service‘ James Bond moest verleiden, vindt dat geheim agent 007 best een lesbische dame mag zijn. De inmiddels 77-jarige actrice zei deze week in het tijdschrift Radio Times: ‘Een zwarte Bond zou geweldig zijn’, zei ze, en een vrouwelijke Bond ‘zou lesbisch moeten zijn, want we willen de Bond-meisjes niet verliezen’.

In de Bond-film uit 1969 speelde Rigg de rol van Tracy, aan de zijde van George Lazenby, die als enige Bond-girl met geheim agent 007 trouwde. Het was de zesde film van James Bond, gebaseerd op het gelijknamge boek van Ian Fleming uit 1963. Diana Rigg was ook bekend van ‘De Wrekers‘ en is momenteel te zien als Olenna Tyrell in de tv-serie ‘Game of Thrones‘.

Lees ook:Film over Freddie Mercury kampt met script problemen
Lees ook:Concert Grace Jones verplaatst
Lees ook:Ophef Amerika naakte man tekenende nonnen
Lees ook:Voetbalbond Zambia met overheid in de clinch over homorechten
Lees ook:Hugh Jackman meest sexy man 2008

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>