Ellen DeGeneres: ‘Ik had nooit gedacht dat ik uit de kast zou komen’

De Amerikaanse talkshow-host Ellen DeGeneres doet een boekje open over zichzelf. Ze mag dan misschien wel de beroemdste lesbienne ter wereld zijn, maar lange tijd dacht ze nooit uit de kast te zullen komen. In een interview met Oprah Winfrey Network vertelt ze dat ze daar nooit de moed toe op zou kunnen brengen.

Ellen dacht nooit uit de kast te zullen komen ‘en al helemaal noet om een tv-show’, bang als ze was dat het haar carrière zou kunnen schaden. Ze vreesde het respect van haar fans te verliezen. Ellen kwam uit de kast in 1997, met behulp van Oprah. Het legde Ellen geen windeieren: haar populariteit schoot omhoog en uiteindelijk leverde het een eigen talkshow op. Ze trouwde in mei 2008 met actrice Portia de Rossi, met wie ze toen al drie jaar samenwoonde.

Lees ook:Vloekverbod in Ermelo
Lees ook:Tim Cook volgt Steve Jobs op als topman Apple
Lees ook:Is ‘Mooi! Weer de Leeuw’ wel zo leuk?
Lees ook:Actrice Amber Heard officieel uit de kast
Lees ook:Ricky Martin verwacht dat profvoetballers eerdaags uit de kast komen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>