Gay.nl zoekt nieuwe Homomoeder

Gay.nl zoekt een nieuwe Homomoeder. Patty Brard moet haar titel eerdaags afstaan. Willeke Alberti, Nelly Frijda, Inca Marina, Daphne Bunskoek, Patricia Paay en Linda de Mol gingen haar voor. Wie volgt hen op? ‘Wie maakt zich hard voor homo’s, zonder dat perse zelf te zijn?’

‘Voor welke dame zou jij je moeder rücksichtlos inruilen?’, vraagt gay.nl. Op haar website staat een enquête waar je je suggesties kunt doen. De namen met de meeste stemmen belanden in een top-10 die gay.nl binnenkort bekendmaakt.

Lees ook:Doorbraak voor lesbische duo-moeder
Lees ook:Enquête transmannen over ervaringen met medische behandeling
Lees ook:Vrijdag besloten uitvaart Adèle Bloemendaal
Lees ook:Homo’s, terroristen en een homomoeder
Lees ook:Moeder beschuldigd van kindermishandeling omdat ze dochtertje pak laat dragen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>