Winq Magazine viert tienjarige jubileum met Autumn Ball

Winq Magazine bestaat in oktober 2015 tien jaar. Het verschijnen van de 72e editie van het gay minded magazine is een mijlpaal en reden genoeg voor een feest. Op 29 oktober viert Winq Magazine zijn tienjarig jubileum met de eerste Nederlandse editie van het Autumn Ball. Tijdens een black-tie evenement in het luxe Hotel W (achter het paleis op de Dam, met zwembad op het dak) reikt Winq awards uit aan vier personen die op toonaangevende en unieke wijze een verschil hebben gemaakt of kleur hebben gegeven aan de samenleving waarin wij leven. Het Autumn Ball wordt een jaarlijks terugkerend event.

In Londen vond het Spring Ball, gekoppeld aan de internationale Winq editie al eerder plaats. Maar nu heeft de Nederlandse Winq zijn eigen versie: het Autumn Ball. In vier categorieën – de pijlers van Winq – worden vier Winq Awards uitgereikt (bron: persbericht).

 

De categorieën en genomineerden:

PEOPLE: Frans Timmermans, Joep Lange en Boris Dittrich.
CULTURE: Joop van den Ende, Erwin Olaf en Ivo van Hove.
FASHION & DESIGN: Jonathan Christopher,Marcel Wanders en Jan Taminiau.
TRAVEL: Spuiten en Slikken op Reis, Rob van Helvoort (Midden-Oosten Reizen) en Jelle Brandt Corstius.
Oprichter en hoofdredacteur Edwin Reinerie: ‘Ik ben trots dat Winq in 10 jaar tijd is uitgegroeid tot het grootste Nederlandse gay magazine met een bewezen internationale kwaliteit. Het magazine is nu echt volwassen geworden en daarom kunnen wij met recht en reden tijdens ons Autumn Ball een viertal Winq Awards uitreiken aan de vrijzinnige denkers en smaakmakers van Nederland. Nu al merken wij hoe nerveus de genomineerden zijn, over hun kansen op zo’n prestigieuze publieksprijs.’ Op het Autumn Ball worden nog meer awards uitgereikt. Naast de Winq Awards, reikt Workplace Pride (een met Winq bevriende non-profit stichting die zich inzet voor diversiteit op de werkvloer) zijn jaarlijkse Leadership Awards uit aan bedrijven en organisaties die gay diversity hoog in het vaandel dragen.

Lees ook:Winq. autumn ball 2015 reikt Winq Awards uit
Lees ook:Ahmed Aboutaleb krijgt Winq People Award
Lees ook:Amsterdam krijgt nieuw roze event: de Rainbow Awards
Lees ook:Nominaties GLAAD Media Awards 2016
Lees ook:De Rainbow Awards gaan op voor een Gouden Kabouter

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>