Jennifer Saunders gezicht van Drie Dwaze Dagen 2015

Was de Britse actrice Joanna Lumly vorig jaar het gezicht van de campagne voor de Drie Dwaze Dagen, het jaarlijkse koopfestijn van de Bijenkorf, dit jaar is dat comédienne Jennifer Saunders (video: klik hier). Beiden zijn bekend van de hilarische en ook ‘in onze krijgen’ razend populaire Britse tv-serie ‘Absolutely Fabulous‘, waarvan een film in de maak is.

Ze schijnt overigens niet bij de grand opening in Amsterdam aanwezig te zijn, iets dat haar AbFab-vriendin Lumly vorig jaar wel was. Saunders is het gezicht van de zwanenzang van het koopjescircus: na 32 jaar houdt de Bijenkorf ermee op. Het concern is een andere – chiquere – weg ingeslagen en daar passen grijpgrage, op koopjes beluste dames en heren niet meer bij. De laatste editie begint woensdag 21 oktober om 08.00 uur.

Lees ook:Joanna Lumley opent Drie Dwaze Dagen in Bijenkorf Amsterdam
Lees ook:Absolutely Fabulous komt terug
Lees ook:‘Absolutely Fabulous, The movie’ vanaf 21 juli in de bioscopen
Lees ook:Homobar April gaat nog lang niet open
Lees ook:Officiële trailer ‘Absolutely Fabulous’ is uit!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>