Tom Daley verlooft zich officieel met zijn vriend

De Britse Olympische schoonspringer Tom Daley heeft zich officieel verloofd met zijn vriend Dustin Lance Black. In dagblad The Times plaatste het koppel een aankondiging op de pagina met geboorte-, trouw- en overlijdensberichten. Daarin laten ze weten eerdaags te zullen trouwen.

Lange tijd deed de 21-jarige Daily nogal geheimzinnig over zijn geaardheid: hij zou ‘niet helemaal homo’ zijn, ‘ook op vrouwen te vallen’ en ‘eigenlijk zou het er allemaal niet toe moeten mogen doen’, maar dat veranderde afgelopen voorjaar, toen hij naar eigen zeggen de liefde van zijn leven leerde kennen. Daily: ‘En die liefde is een man’. De 41-jarige Distin Lance Black is screenwriter en won een Oscar voor het script van de film ‘Milk’ over de Amerikaan Harvey Milk, een van de eerste openlijke homoseksuele politici in de VS.

Lees ook:Tom Daley is ‘helemaal homo’
Lees ook:Stonewall 2009 Award Gala in Londen
Lees ook:Oscars voor beste acteur en script van Milk
Lees ook:George Clooney zal homogeruchten nooit ontkennen
Lees ook:Seks bevredigt Lady Gaga niet

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>