Het staat vast: Douwe Bob naar Songfestival

Doet-ie-het of doet-ie-het-niet? Afgelopen weekend zou zijn gelekt dat Douwe Bob volgend jaar naar het Songfestival gaat. Dinsdagavond kwam er witte rook uit de schoorsteen: hij gaat! Dat werd officieel wereldkundig gemaakt tijdens De Wereld Draait Door. Avrotros maakte het al bekend nog voor het in DWDD naar buiten kwam. Jan Smit (presentator van het festival) zei het klip en klaar: Douwe Bob gaat!

Het nummer is al bekend, zei Smit, maar wordt nog niet openbaar gemaakt. ‘Ik ben blij dat het eruit is’, zei Douwe Bob in DWDD. Wat trijntje Oosterhuis niet lukte, moet de in 1992 in Amsterdam geboren zanger waar zien te maken: een waardige opvolger van Anouk en The Common Linnets zijn en in ieder geval de finale halen. Komend jaar vindt de 61e editie van het liedjesfestijn plaats in de Zweedse hoofdstad Stockholm: de halve finales op dinsdag 10 en donderdag 12 mei, de finale op zaterdag 14 mei.

Lees ook:Douwe Bob naar Eurosongfestival 2016? AvroTros: ‘Alweer een speculatie’
Lees ook:Het is zeker: Trijntje Oosterhuis gaat naar Songfestival
Lees ook:Anouk doet gooi naar Songfestival
Lees ook:Anouk ontkent aanmelding Songfestival
Lees ook:Songfestival: haalt Anouk de finale?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>