Jan Kooijman uit de kleren voor Spierfonds

Ex-danser Jan Kooijman, bekend van onder meer RTL-Boulevard, is uit de kleren gegaan voor een promotiefilmpje voor het Prinses Beatrix Spierfonds. Met als titel ‘Het is toch vanzelfsprekend dat ik morgen weer beweeg’, heeft de hunk zich voor de actie geleend. Daarnaast prijkt hij in het hele land op posters op straat.

Met deze actie wil Kooijman, ambassadeur van het Spierfonds, aandacht vragen voor mensen met een spierziekte in Nederland. Maker van filmpje en foto is regisseur en fotograaf Carli Hermès. Het Prinses Beatrix Spierfonds heeft één doel: spierziekte de wereld uithelpen. Belangrijkste tool daartoe is wetenschappelijk onderzoek.

Lees ook:Jan Kooijman ambassadeur van dance4life
Lees ook:Arie Boomsma zet zich in tegen hongersnood
Lees ook:‘This is Sweden’: promotiefilmpje met natuur, naakt zwemmen en lesbisch stel
Lees ook:COC voert hand-in-hand actie in Lelystad
Lees ook:Google verwijdert App ‘Is my son gay’

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Jan Kooijman uit de kleren voor Spierfonds

    1. Steef

      En jij bent een beetje stom…

        /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>