Miley Cyrus noemt zichzelf ‘panseksueel’

De Amerikaanse zangeres Miley Cyrus noemt zichzelf ‘panseksueel’ en niet biseksueel. Dat vertelt de 22-jarige Cyrus in de Britse editie van ELLE. ‘Ik ben pakseksueel maar ik heb geen relatie. Ik verander iedere twee weken mijn stijl, laat staan met wie ik omga.’

Bij panseksualiteit voel je je aangetrokken tot alle genderidentiteiten en geslachten: hetero, homo, bi, transseksueel en transgender. Eerder liet Cyrus zich al eens ontvallen dat ze in het verleden relaties had met zowel mannen als vrouwen.

 

Lees ook:Miley Cyrus ‘is biseksueel’
Lees ook:Zijn alle vrouwen biseksueel?
Lees ook:Miley Cyrus: ‘Ik voel me als 15-jarige jongen in een meisjeslichaam’
Lees ook:Vrouwen vaker biseksueel dan mannen
Lees ook:Lady Gaga speelt biseksuele hoteleigenares in nieuwe seizoen American Horror Story

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>