Oud-parlementslid UK beschuldigt politie van ‘homoseksuele heksenjacht op hem’

Harvey Proctor, een 69-jarig oud-parlementslid voor de Tory’s, beschuldigt de Metropolitan Politie (de politie van Londen) van ‘homoseksuele heksenjacht‘ op hem. Hij wordt ervan verdacht twee jongens te hebben vermoord en medeplichtig te zijn aan de dood van drie andere jongens. De politie zou hem een lijst hebben gegeven met namen van negen VIP’s die deel uitmaakten van een ‘gang’, onder wie Sir Edward Heath en Lord Brittan.

‘Ik ben homoseksueel, geen moordenaar’, zei Proctor. Hij voelde zich gedwongen naar buiten te komen omdat Scotland Yard onderzoekt of hij deel uitmaakte van een groep Westminster VIP’s die in de jaren ’70 en ’80 kinderen zouden hebben misbruikt, iets wat hij ten stelligste ontkent. Proctor werd tweemaal verhoord, maar niet vastgezet. In 1987 nam hij ontslag als MP (Member of Parliament), toen hij betrokken bleek bij een schandaal met jongenshoertjes.

Lees ook:Duitse politie doorzoekt klooster op kindermisbruik
Lees ook:Klachten tegen Gijsen bestonden al langer
Lees ook:Totaal geen kindermisbruik bij lesbische ouderschap
Lees ook:Homo’s hebben geen leven in Kirgizië
Lees ook:Seksueel misbruik bij boeddhisten in Nederland

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>