Justin Timberlake en Jessica Biel worden geëerd voor hun inzet voor LHBT’s

Justin Timberlake en Jessica Biel krijgen een ereprijs voor hun inzet voor de LHBT-community. Het koppel krijgt de Inspiration Award tijdens het GLSEN’s Respect Awards Gala in oktober. Eliza Byard, voorzitter van GLSEN (Gay, Lesbian and Straight Education Network), zei dat het tweetal ‘toegewijd is aan de LGBT-community en zich inzetten voor liefdadigheidswerk om het leven van jongeren te verbeteren.’

Biel en Timberlake trouwden in 2012 en kregen in april hij zoontje Silas Randal. Eerder werd bekend dat ze twee gay nannies voor hun kind in huis zouden hebben gehaald. Eerdere celebs die de prijs mochten ontvangen, filmster Julia Roberts en haar man Danny Moder en Jim Parsons en zijn vrijend Todd Spiewak, komen ook naar het gala in oktober.

Lees ook:Ellen DeGeners machtigste Amerikaanse homo-celebrity
Lees ook:Australische transman werd zwanger en baarde kind
Lees ook:Man Florida beschuldigd van poging tot moord op lesbisch duo en acht kinderen
Lees ook:Levenslang voor ouders die zoontje doodsloegen omdat hij met poppen speelde
Lees ook:Coming out Amerikaans popidool

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>