Dochter Johhny Depp uit de kast

Lily Rose Depp, de dochter van de Amerikaanse filmster Johnny Depp,  komt uit de kast. Dat deed ze door deel te nemen aan een nieuwe campagne, ‘We Are Out’, om LGBT’s in de verenigde Staten te accepteren. Fotograaf IO Tillet Wright – de man achter de ‘Self Evident’ campagne, plaatste een foto van zichzelf met haar op social media.

‘Ik ben trots op mijn babygirl’, schrijft hij, die volgens hem ‘zelf besloot aan de campagne deel te nemen’. In hoeverre het fotomodel Lily Rose Depp homo- of biseksueel is, is nog niet duidelijk. Ook andere celebs nemen deel aan de campagne, zoals Sia, Kylie Minogue en Gaby Hoffman. Eerder dit jaar vertelde Lily Rose’s steifmoeder Amber heard – die ook meedoet aan de campagne – dat ze moet ‘knokken’ voor filmrollen sinds ze als biseksueel uit de kast kwam.

Lees ook:Nieuwe Kylie Minogue – 2 Hearts
Lees ook:Christiano Ronaldo populairste homo-icoon
Lees ook:Tv-tip: muzikaal snoepen op Oudejaar
Lees ook:Homo Top 10 Aller Tijden
Lees ook:Larry King poseert voor campagne homohuwelijk

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>