Wonder Woman zegent lesbisch huwelijk in

De superheldin Wonder Woman, een heldin in de comic stripserie van de Australische tekenaar Jason Badower, zegent een lesbisch huwelijk in. Dat doet de heldin in Issue #48 die op 20 augustus online verscheen en vanaf november in de schappen ligt. Jason Badower woont in Hollywood en liet zich inspireren door de recente uitspraak van het Amerikaanse Hooggerechtshof, waardoor het ‘homohuwelijk’ in alle staten van de VS in één klap werd gelegaliseerd.

Nadat Wonder Woman terugkomt van en oorlog in Rusland, eindigt ze haar dag met de inzegening van een lesbisch huwelijk in New Orleans, kort nadat orkaan Katrina er verwoestend tekeer was gegaan. Wonder Woman is een Amazone prinses uit een paradijselijk eiland waar alleen vrouwen wonen.

Lees ook:Homo- en heterokoppels trouwen tijdens Grammy Awards
Lees ook:Homohuwelijk in Washington National Cathedral
Lees ook:Parlement Tasmanië steunt homohuwelijk
Lees ook:Hysterie in VS rond ‘lesbisch koppel’ in nieuwe Disney-film
Lees ook:Maryland achtste Amerikaanse staat met homohuwelijk

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>