Transvrouw Kelly Maloney: ‘Ik ben een heteroseksuele vrouw’

De 62-jarige voormalige Britse bokspromotor Frank Maloney, die sinds kort als Kelly Maloney door het leven gaat, distantieert zich van de LGBT-community. Als man schuwde hij homofobe uitspraken niet en was hij tegen het ‘homohuwelijk’, maar na zijn transitie ziet ze zichzelf als heteroseksuele vrouw. 

Ze vertelde de Britse pers: ‘Natuurlijk is het ingewikkeld. Val ik op mannen of vrouwen, of wat? Kijk: ik ben een heteroseksuele vrouw. Zo, dát heb ik gezegd en het  is de eerste keer dat ik iedereen vertel dat ik een hetero-vrouw ben. Dat is de laatste stap, toch?’

 

Lees ook:Bokslegende Maloney leefde al twee jaar als vrouw toen ze 18 was
Lees ook:Lesbiennes bereiken vaker hoogtepunt
Lees ook:Transseksuele oud-bokslegende Maloney: mijn anti-homouitspraken waren ‘een grapje’
Lees ook:Bokslegende Maloney: ‘Media dwongen me uit de kast te komen’
Lees ook:Trangender Labour kandidate deed ooit zelfmoordpoging

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>