Man krijgt bionische penis na ongeluk

Een 43-jarige man in Schotland heeft afgelopen maand een bionische penis gekregen. Als kind raakte hij zijn piemel per ongeluk kwijt toen hij honderden meters onder een wagen werd meegesleurd. in de loop der jaren onderging hij een reeks reconstructieve operaties. De laatste implantatie was een bionische penis.

Artsen maakten met huid uit zijn arm een geslachtsdeel van 20 centimeter, inclusief buisjes die de penis omhoog moeten laten komen. De man kreeg voor het eerst in zijn leven een erectie en heeft nu één doel: zijn maagdelijkheid verliezen. In zijn scrotum zit een ‘aan-knop’. Hij hij die indrukt, komt de piem omhoog. De artsen raadden hem aan ‘veel te blijven oefenen.’

Lees ook:Help! De penis krimpt!
Lees ook:KLM ontslaat stewardess vanwege kort haar
Lees ook:Tsjechië gebruikt homotest bij asielzoekers
Lees ook:Amandelen verwond na orale seks
Lees ook:Vingerlengte verraadt wat er in de broek zit

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>