Officiële after movie Amsterdam Gay Pride online

Negen dagen lang. Meer dan 160 evenementen, waaronder de wereldberoemde Botenparade. De Amsterdam Gay Pride 2015 was dit jaar een ongekend succes met een record-aantal bezoekers. Extra nagenieten van het bruisende festival met boodschap is vanaf nu ook mogelijk met de officiële ‘after movie’ van de Amsterdam Gay Pride. Via deze link is de after movie te bekijken: https://youtu.be/N9hjIxw2vVo (bron: persbericht).
Thema van de Amsterdam Gay Pride was ‘Share’: de organisatie roept dan ook eenieder op om de after movie vooral te delen… De Amsterdam Gay Pride wordt georganiseerd om aandacht te blijven vragen voor de mensenrechten in het algemeen en de acceptatie en gelijkheid van LHBT’s in het bijzonder, waar ook ter wereld. Immers, iedereen heeft het recht om zichzelf te zijn en te houden van wie hij/zij wilt.
De Amsterdam Gay Pride is een groots feest en tegelijkertijd een indrukwekkend pleidooi voor de emancipatie van de homo-, lesbo- bi- en transgemeenschappen. De organisatie is inmiddels begonnen met de editie van 2016. Een bijzonder editie vanwege de organisatie van Europride en Roze Zaterdag. In 2016 staat Amsterdam namelijk – 15 dagen, 3 weekenden – in het teken van gelijke rechten in Nederland, Europa en de wereld. Meer informatie: www.pride.amsterdam.

Lees ook:Thema-avond 29 juli: LHBT-ers in de asielprocedure: wat is er bereikt en wat kan beter?
Lees ook:Pride Amsterdam start met demonstratieve en activistische Pride Walk
Lees ook:Pride Amsterdam begint met Pride Walk op 29 juli
Lees ook:Rotterdam Pride start op vrijdag 23 september met de Pride Walk
Lees ook:Mooiste Botenparade tijdens EuroPride Amsterdam

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>