Bronski Beat op nummer 1 op Homo 100 van Radio 2

‘Smalltown Boy’ van Bronski Beat bezet wederom de eerste plek in de Homo 100. Luisteraars van NPO Radio 2 konden tot donderdag stemmen op hun favoriete roze nummer. Vrijdag 31 juli draaien de NPO Radio 2-DJ’s van 12.00 tot 20.00 uur de hele Homo 100. Bronski Beat bezette vorig jaar ook al de roze troon. De tweede plaats is voor ‘Village People’ van YMCA en ook ABBA mag zich tot de roze favorieten rekenen dit jaar. Zij staan op drie met ‘Dancing Queen’ (bron: persbericht).

 

Met de Gay Pride in aantocht kleurt op vrijdag 31 juli vanaf 12.00 uur de muziek op NPO Radio 2 roze. De NPO Radio 2-DJ’s draaien deze dag de 100 favoriete nummers van luisteraars met een roze randje. Gijs Staverman trapt om 12.00 uur af met nummer 100. Na Corné Klijn en Wouter van der Goes, draait Bert Haandrikman even voor 20.00 uur de nummer 1. Vanaf 20.00 uur gaat Frank van ’t Hof nog even door met het draaien van roze plaatjes tijdens de Afterparty van de Homo 100.

 

NPO 3 staat al de hele week in het teken van de Gay Pride met o.a. dagelijks afleveringen van de nieuwe serie ‘Cucumber’ (VPRO) en vrijdag 31 juli een documentaire over ABBA. Op zaterdag 1 augustus is om 20.00 uur de première van de film Chez Nous (NTR) te zien en doet AVROTROS verslag van de twintigste editie van de Amsterdam Gay Pride. Op NPO Cultura is om 20.30 uur een verslag van de Gay Pride 2014 te zien, gevolgd door een muziekdocumentaire over Freddie Mercury en Andere Tijden over de strijd voor een betere positie van transgenders.

 

Lees ook:Homo 100 op NPO Radio 2
Lees ook:Why tell me why nieuwe nummer 1 in Homo 100 op NPO Radio 2
Lees ook:De tijd van ABBA keert terug in Carré
Lees ook:Radio Decibel vaart mee tijdens Canal Parade
Lees ook:FunX vaart voor het eerst mee met de Canal Parade

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>