Tv-tip: Roze week op NPO 3

In het kader van de Amsterdam Gay Pride kleurt NPO 3 de hele week roze. Tot en met donderdag 30 juli is er iedere avond vanaf 21.15 uur een aflevering van de vierdelige BBC-serie ‘Cucumber‘, over een groep homo’s in Manchester. De serie werd bedacht door Russell T Davies, die de originele ‘Queer as Folk’ op zijn naam heeft staan. Tips vrijdag en zaterdag: klik hier.

Daarnaast is er iedere avond een roze film. Maandag werd afgetrapt met de onvolprezen film ‘Jongens‘ , die onlangs nog een Rainbow Award ontving. Dinsdag volgt ‘The Kids are Allright’, een familiedrama met een lesbisch stel als ouderpaar (Julianne Moore en Annette Bening; trailer: klik hier). Woensdag volgt ‘Milk’, waarvoor Sean Penn een Oscar voor beste acteur in de wacht sleepte en donderdag ‘Beginners’, over een man die na een huwelijk van 44 jaar op zijn 75e jaar uit de kast komt (trailer: klik hier). Verder iedere dag een aflevering van Uit de Kast en een voorbeschouwing van Gay Pride 2015 – Canal Parade.

Lees ook:Pleinbioscoop Rotterdam biedt aantal (roze) pareltjes
Lees ook:Gay Film Night Westergasfabriek Amsterdam
Lees ook:Freeheld: film over lesbisch liefdesdrama en strijd tegen sociaal onrecht
Lees ook:Julianne Moore: ‘the fight goes on, ook als homohuwelijk erdoor is’
Lees ook:Gay Film Night Westergasfabriek

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>