Homo 100 op NPO Radio 2

Op vrijdag 31 juli staat NPO Radio 2 van 12.00 tot 20.00 uur in het teken van de Homo 100. De DJ’s van het publieke radiostation draaien die dag de favoriete roze nummers van luisteraars. Zij bepalen wie er in de Homo 100 staan. Vanaf woensdag 22 juli om 13.00 uur tot en met donderdag 30 juli kunnen zij stemmen via nporadio2.nl.

Met de Gay Pride in aantocht kleurt op vrijdag 31 juli vanaf 12.00 uur de muziek op NPO Radio 2 roze. De NPO Radio 2-DJ’s draaien deze dag de 100 favoriete nummers van luisteraars. Gijs Staverman trapt om 12.00 uur af met nummer 100. Na Corné Klijn en Wouter van der Goes, draait Bert Haandrikman even voor 20.00 uur de nummer 1. Vanaf 20.00 uur gaat Frank van ’t Hof door met het draaien van roze plaatjes in het NPO Radio 2-programma Het Platenpaleis (BNN). Vorig jaar voerde Smalltown Boy van Bronski Beat de lijst aan.

Lees ook:Bronski Beat op nummer 1 op Homo 100 van Radio 2
Lees ook:Why tell me why nieuwe nummer 1 in Homo 100 op NPO Radio 2
Lees ook:Gordon start nieuw homo-radiostation
Lees ook:Stemmen voor de Gay Pride Top-100
Lees ook:Party’s op Roze Zaterdag Den Haag

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>