Stadhuis Utrecht: ’50 tinten roze en blauw’

Donderdagavond 19.30 uur begint in het Stadhuis van Utrecht (Korte Minrebroederstraat 2) het debat ‘50 tinten roze en blauw‘. De toegang is gratis, inschrijven in verplicht (en kan wellicht nog nèt): via [email protected] Tijdens het debat komt de diversiteit onder jongeren aan bod: mannelijkheid, vrouwelijkheid en iedereen die zich niet in een ‘gender-hokje’ wil laten duwen.

De avond over deze ‘stoere meiden en gevoelige jongens’ wordt georganiseerd door Movisie. Het debat wordt afgesloten met een performance act van lolo is a boy. Het debat maakt onderdeel uit van het Midzomergracht Festival.

Lees ook:MidZomerGracht Festival Utrecht
Lees ook:Midzomergracht Festival 2015 in Utrecht
Lees ook:Midzomergracht Festival 2014 in Utrecht
Lees ook:Opening MidZomerGrachtfestival Utrecht op Jacobskerkhof
Lees ook:MidZomerGracht Festival 2012 in Utrecht

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>