Trijntje ‘wint’ Barbara Dex Award

Trijntje Oosterhuis heeft de Barabara Dex Award ‘gewonnen’, de prijs voor de slechts geklede artiest op het Eurovisie Songfestival. De prijs die niemand wil krijgen, wordt uitgereikt door eurovisionhouse.nl en is vernoemd naar de Belgische zangeres Barbara Dex. Dit jaar kozen van de meer dan 4.000 online stemmers 1.324 voor Trijntje, met haar in hun ogen weinig flatteus ‘parachute-broekpak’.

He tis de eerste keer dat ons land deze ‘Award‘ krijgt. In 1993 nam zij deel aan het Songfestival in een zelfgemaakte jurk, die critici omschreven als ‘een baal oude vitrages’. Alle aandacht ging daardoor uit naar haar outfit en niet naar haar liedje, waarmee ze uiteindelijk laatste werd.

Lees ook:Het is zeker: Trijntje Oosterhuis gaat naar Songfestival
Lees ook:Homo’s voorspellen: Zweden wint Songfestival
Lees ook:Homogemeenschap reikt homo-award uit op Eurovisiesongfestival
Lees ook:Wenen plaatst m/m en v/v voetgangers stoplichten vanwege Songfestival
Lees ook:Ricky Martin krijgt Amerikaanse homoprijs

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>