Queen Latifah speelt rol biseksuele vrouw

Queen Latifah speelt de rol van een biseksuele vrouw: in de nieuwe tv-film ‘Bessie’ kruipt ze in de huis van bluesicoon Bessie Smith, een biseksuele zangeres in de jaren ’20 (trailer: klik hier). Latifah (1970) is een Amerikaanse zangeres, actrice en rapper. In de regel staan rappers niet vooraan als het gaat om homo-emancipatie, maar Latifah vindt homo-zijn ‘geen slechte eigenschap’.

In een interview met Uptown Magazine zei ze: ‘Ik weet niet wat mensen van Bessie’s seksualiteit gaan vinden. maar het is geen geheim in haar verhaal. Ze was gewoon vrij. De visie van mensen in het algemeen is een beetje achterhaald als het gaat om van wie je mag houden. We hadden ons veel sneller kunnen ontwikkelen.’

Lees ook:Miley Cyrus: ‘Ik voel me als 15-jarige jongen in een meisjeslichaam’
Lees ook:Coming out van Duitse oppositieleider
Lees ook:Onderbroekenlol (1)
Lees ook:Anglicaanse bisschop uit de kast omdat roddelpers dreigt met publicatie
Lees ook:Madonna: ‘vrouwenrechten lang niet zo ontwikkeld als homorechten’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>