Homo- en lesbokoppel in campagnevideo Hillary Clinton

De geruchten gingen al langer, maar sinds afgelopen weekend is het officieel: Hillary Clinton heeft zich aangemeld als Democratische kandidaat voor de Amerikaanse presidentsverkiezing in 2016. Clinton wil zich (ook) voor de roze medemens inzetten en dat was meteen al in haar campagnevideo te zien: daarin zijn een homo- en lesbokoppel te zien.

In het videofilmpje presenteert Hillary Clinton zich uitdrukkelijk als voorvechter voor de ‘gewone’ Amerikaan, die het tijdens de economische malaise van de afgelopen jaren ‘extra moeilijk heeft gehad’.

Zie ook: homocampagne ‘Bottom for Hillary’

Lees ook:Homo’s lanceren campagne ‘Bottom for Hillary’
Lees ook:Hillary Clinton over gay issues
Lees ook:Homoseksuele politici New York steunen Hillary Clinton als president
Lees ook:Hilary Clinton ‘kleedt zich als een lesbienne’
Lees ook:Hillary Clinton: ‘President Oeganda zette me voor gek toen ik hem sprak over homorechten’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>