Co-piloot gecrashte toestel Germanwings ‘werd gepest vanwege homo-geruchten’

De co-piloot die er door de Franse justitie van wordt verdacht afgelopen dinsdag een toestel van Germanwings in de Alpen te pletter hebben gevlogen, werd gepest vanwege geruchten dat hij homo was. Dat beweren een aantal roddelbladen. Tabloids struikelen over elkaar heen over de motieven van de co-piloot – terwijl nog niet 100 procent bewezen is dát hij de dader was. De Daily Star kopte zaterdag met ‘Killer Pilot’s Secret Gay Torment’.

Het roddelblad beweert dat de piloot werd gepest en de bijnaam ‘Tomato Andy’ had, toen hij als steward werkte. Volgens The Mirror werd hij zo genoemd omdat hij niet wist of hij een ‘fruit or a veg‘ was, refererend aan zijn seksuele geaardheid (fruit betekent nicht en veg staat voor vegetable, groente). Ook beweert het blad dat hij regelmatig naar een nachtclub ging waar drag queens optraden. De relatie met zijn vriendin zou zijn verbroken en dat zou met zijn heimelijke gevoelens te maken hebben. Het onderzoek naar de ramp is nog volop in gang: de tabloids zullen er nog wel even ‘van smullen’.

Lees ook:Quote Johannes van Dam
Lees ook:Obama wil dat North-Carolina en Mississippi anti-homowet ongedaan maken
Lees ook:Van kip en aardappels word je homo
Lees ook:Twee Engelse topvoetballers ‘binnenkort uit de kast’
Lees ook:Kandidaten Roze Lieverdje 2010

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>