Eerste lesbienne in Star Wars

Er verschijnen nog altijd nieuwe boekuitgaven met de titel ‘Star Wars’. Een van de meeste bekende schrijvers ervan, Paul S. Kemp, lanceert in zijn nieuwste werk ‘Lord of the Sith’ een lesbienne: ‘Moff Mors‘. Ze wordt omschreven als ‘iemand die heel veel fouten in haar leven heeft gemaakt en óók nog een lesbisch blijkt te zijn’.

Het werk moet komende maand uitkomen. De dame in kwestie is overigens niet de eerste personage in Star Wars die door voorkeur geeft aan iemand van hetzelfde geslacht: in januari 2013 bedachten de makers van de online game ‘Star Wars: The Old Republic’ de roze planeet Makeb, dat wordt bewoond door koppels van hetzelfde geslacht.

Lees ook:STAR WARS Identities in Pathé Cinemec Utrecht
Lees ook:Series Star trek en The Walking Dead verrijkt met homo-personage
Lees ook:Denemarken was 25 jaar geleden eerste land met geregistreerd partnerschap
Lees ook:Eerste homo zweeft rond in het heelal
Lees ook:Lady Gaga verbiedt dansers tijdens tournee te seksen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>