Lesbische boerin Bertie ‘is multimiljonair’

Begin januari startte het nieuwe seizoen van Boer Zoekt Vrouw. Voor het eerst doet een lesbische boerin mee: de 40-jarige Bertie uit Zeeland. In de eerste aflevering legde ze uit dat ze ‘niet lesbisch was, maar in between‘. Persoonlijk heb ik weinig op met tv-serie, vanwege het oeverloze gezwets-over-niks, maar ik lijk tot een minderheid te behoren. De serie is razend populair, mede vanwege spraakmakende boeren. ‘Geile Geert’ lijkt zijn handen niet van kandidaten af te kunnen houden, mooie Tom schijnt zijn naam als merknaam te hebben vastgelegd en nu zou blijken dat Biseksuele Bertie ‘multimiljonair‘ is.

Nou zullen veel boeren met een lap grond niet snel hun hand op hoeven te houden, maar het zegt niet zoveel: grond kan veel waard zijn, maar voor boeren is dat van ondergeschikt belang. Ze willen geen grond verkopen, ze willen erop verbouwen of dieren houden. Zo ook Bertie, die het boeren ‘haar lust en haar leven’ noemt: ‘Ik denk dat elke akkerbouwer er warmpjes bij zit. Het geld zit in de grond.’ Ze heeft het één en ander van haar familie geërfd. Het familiebedrijf is in 1923 door haar opa opgezet. Ze zou dertien onroerend zaken bezitten, waaronder vakantiewoningen op een vakantiepark in Renesse. Veel van haar landerijen, boerderijen en huizen zijn hypotheekvrij.

 

Lees ook:Biseksuele Bertie zoekt vrouw in ‘Boer zoekt vrouw’
Lees ook:Voor het eerst twee mannen in de ‘onecht’ verbonden tijdens boerenbruiloft
Lees ook:Chef FIFA wuift kritiek homo’s weg
Lees ook:Beyoncé trots op homo-fans
Lees ook:Penis hagedis evolueert ‘razendsnel’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>