Michelle Visage: ‘Perez Hilton zet roze gemeenschap een halve eeuw terug’

Perez Hilton zet de roze gemeenschap een halve eeuw terug in de tijd. Dat zegt Michelle Visage. De RuPaul’s Drag Race judge zit samen met de roddelblogger in Celebrety Big Brother. Hilton zorgt voor voor de nodige reuring; een bekende R&B zanger heeft het huis al verlaten nadat hij hem uitschold voor ‘faggot’. Visage omschreef Hilton in het tv-programma ‘an ass‘.

Hilton bracht de medebewoners van hun stuk toen hij halfnaakt door de tuin danste en over meubelstukken ‘reed’ en daarbij seksgeluiden uitstootte. Visage zei tegen Big Brother: ‘Wat we te zien kregen was walgelijk. Het zet onze gemeenschap 50 jaar terug. Hij is een schande. Ik wil niet dat mensen de homogemeenschap op grond van deze ‘ass’ gaan beoordelen. ‘

Lees ook:Rel Celebrity Big Brother: zanger scheldt Perez Hilton uit voor ‘Faggot’ en stapt op
Lees ook:Paris Hilton schijnt van homo’s te walgen
Lees ook:Moeder Lou Reed dwong hem tot elektroshock therapie tegen biseksualiteit
Lees ook:Geweld op homo-ontmoetingsplek
Lees ook:Andy Warhol in Stedelijk Museum

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>