Eminem ‘uit de kast’ in film The Interview

Eminem verschijnt als verrassing aan het begin van de controversiële film ‘The Interview’. Als gast in Skylark Tonight, de late-night show van Dave Skylark (gespeeld door James Franco), speelt de rapper zichzelf. Langs zijn neus weg zegt hij dat hij homo is, op een moment waar hij lyrisch over zijn eigen songteksten vertelt (fragment: klik hier).

Zie ook: Noord-Korea noemt Obama ‘een aap in een bos’

‘Als ik dingen zeg over homo’s, of als mensen denken dat mijn teksten homofoob zijn, dan komt dat omdat ikzelf homo ben’, zegt Marshall Mathers, alias Eminem, in de film. In het verleden werd de rapper nogal eens bekritiseerd om anti-homoteksten in zijn songs. Sony trok de film over een fictief complot om de Noord-Koreaanse leider te doden na cyberaanvallen terug, waarvan Noord-Korea werd beschuldigd. Zelfs president Obama zei publiekelijk dat de vrijheid van meningsuiting in het geding was. De film is nu in art movie houses in de Verenigde Staten te zien en trekt volle zalen.

Lees ook:Eminem steunt homohuwelijk
Lees ook:Eminem ontkent homofobe teksten
Lees ook:Ophef om discriminerende teksten moslimrapper
Lees ook:Homofobe Eminem ‘bekeert zich’
Lees ook:Voorpremière film Brüno in Amsterdam

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>