‘Homo’s sterven uit omdat ze zich niet kunnen voortplanten’

Nog een ‘aardige’ quote van de andere kant van de oceaan: ‘Homo’s sterven uit omdat ze zich niet kunnen voortplanten’. Die wetenschap bazuinde de Amerikaanse radiomaker Pat Robertson de ether in, de host van de 700 Club, een controversieel christelijk radioprogramma. Daarin sprak hij met een beller. Haar kerk had dating in de ban gedaan en ze vroeg hem hoe ze daarop moest reageren.

Daarop kwam Robertson met zijn quote over niet voortplantende homo’s en voegde eraan toe dat ‘heteroseks nou eenmaal een vereiste is om je voort te planten’. Hij vergeleek het met de kerk, die volgens hem ten onder zal gaan omdat ‘dit de grootste nonsens was die hij in tijden had gehoord’. Hij adviseerde de bellen de kerk uit te rennen, maar liet in het midden hoe het dan mogelijk is dat homo’s, lesbo’s en bi’s kunnen bestaan, als kinderen uit heteroseksuele relaties.

 

Lees ook:Homo’s en transen komen niet in de hemel
Lees ook:Homofobe Duck Dynasty krijgt ‘Free-Speech’ Award
Lees ook:TV-evangelist VS: ‘homo’s willen christenen laten opsluiten’
Lees ook:Homofobe reality-star VS Phil Robertson terug op te buis
Lees ook:Russische kerk milder over homo’s

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>