OUTtv-presentatoren maken parodie op videoboodschap Tom Daley

Olympisch schoonspringer Tom Daley en filmscenarist Dustin Lance Black zijn populairder dan ooit, zeker bij de homo’s. Het verbaast dan ook niemand dat de internationale goededoelen-organisatie Omaze maar al te graag een dubbeldate met het beroemde stel weggeeft in ruil voor een donatie. ‘Tom en Dustin zijn hot, maar daardoor ook ontzettend onbereikbaar. Mijn OUTtv-collega Rene en ik, die maar al te graag goede doelen steunen, zagen onze kans om twee vliegen in één klap te slaan. Met een zelfgemaakt parodiefilmpje op de Omaze-videoboodschap van Tom en Dustin (filmpje: klik hier), hopen we enerzijds de Omaze-actie extra in de verf te zetten en anderzijds een stapje dichter te komen bij twee van de meest invloedrijke holebi’s ter wereld,’ zegt Jens Geerts, initiatiefnemer van het parodiefilmpje (bron: persbericht).

Jens Geerts en Rene Emmerink zijn collega’s bij de Europese homozender OUTtv, maar eveneens al jaren vrienden. Beiden zetten ze zich regelmatig in voor goede doelen en komen ze op voor gelijke rechten van de mens. ‘Door een minimale bijdrage van 10 dollar (ongeveer 8 euro) te leveren aan The Brain Tumour Charity en The Human Rights Campaign (een organisatie die streeft naar gelijke mensenrechten) maakt men kans op een dubbeldate met het glamourkoppel. Vooral die laatste organisatie ligt ons ontzettend nauw aan het hart,’ vertelt Rene.

‘Rene en ik bekeken het filmpje van Tom en Dustin op omaze.com/london waarbij de twee heren oproepen om geld te doneren. Samen besloten we dat de boodschap extra aandacht kon gebruiken. Vooral in Vlaanderen en Nederland. Met een parodiefilmpje hopen we dat deze Omaze-actie ook de aandacht krijgt die het verdient en dromen we natuurlijk zelf stiekem dat we Tom en Dustin hiermee ooit eens voor onze camera kunnen interviewen,’ aldus Jens. Het parodyfilmpje werd na een paar uur ook al gedeeld door Dustin Lance Black zelf via Twitter. Doneren kan nog t.e.m. 12 december 2014 via www.omaze.com/london. Voor zij die echter niet het geluk hebben om met Tom op dubbeldate te gaan, kunnen hun idool iedere woensdagavond om 22u00 bewonderen in het programma ‘Tom Daley Goes Global’ op de homozender OUTtv.

Lees ook:De 30 leukste homomoppen op OUTtv
Lees ook:OUTtv wil meer zoenende mannen op tv
Lees ook:Primeur: homozender OUTtv test 3D-Songfestivalpodium 2015
Lees ook:Gerard Joling krijgt lintje
Lees ook:OUTtv organiseert veiling voor roze 75-plussersboot

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>