Queen Rock Montreal 1981 bij Pathé

Voor de fans van Queen en de op 24 november 1991 overleden Freddie Mercury (en dat zijn er veel): woensdag 26 november, 21.00 uur draait Queen Rock Montreal 1981 eenmalig in dertien bioscopen van Pathé (impressie: klik hier). In Amersfoort, Amsterdam, Arnhem, Breda, Delft, Den Haag, Groningen, Haarlem, Rotterdam, Tilburg, Utrecht, Zaandam en Zwolle. Tickets (12,50 euro) voor deze concertfilm in 4K Ultra HD zijn te koop via www.pathe.nl en aan de kassa van de bioscopen.

De concerten op 24 en 25 november 1981 in het Montreal Forum bekroonden een uitzonderlijk jaar voor Queen. Voor het eerst stond de Britse band op nummer 1 bij zowel de Amerikaanse singles- als album-hitlijsten. In Groot-Brittannië was het de eerste groep die zowel de singles-, album- als videohitlijsten aanvoerde. Tijdens de legendarische tournee door Latijns-Amerika brak Queen bovendien een wereldrecord met liefst 131.000 bezoekers voor het concert in het Braziliaanse Sao Paulo.

De concertfilm Queen Rock Montreal 1981 in 4K Ultra HD en met super surround sound toont Queen in zijn volle glorie met een briljante, theatrale show. Freddie Mercury, Brian May, Roger Taylor en John Deacon geven eersteklas uitvoeringen van hits zoals We Will Rock You, Somebody to Love, Killer Queen, Under Pressure, Crazy Little Thing Called Love, We Are the Champions, Another One Bites the Dust en Bohemian Rhapsody. Een iconisch concert, een van de beste shows ooit van een van de grootste bands aller tijden.

Lees ook:Freddie Mercury groots geëerd door Hard Rock Cafe Amsterdam
Lees ook:Pop-idool en homo-icoon Freddie Mercury overleed 23 jaar geleden
Lees ook:Partner Freddie Mercury overleden
Lees ook:Gelredome Arnhem – The Queen Experience
Lees ook:Freddie Mercury: pop –en homo icoon

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>