‘Ass hunter, shoot the gays’ bij Google Play app store

Google heeft voor de nodige reuring gezorgd vanwege een app in haar Google Play app store die het niet bepaald op de roze medemens voorzien heeft: Shoot the gays‘, onder de titel ‘Ass Hunter‘. Spelers kunnen naakte homo’s digitaal neerknallen die hen ‘proberen te molesteren’. Ass Hunter bestaat al sinds 2002, maar de Google Play app store heeft het ‘spelletje’ zondag 23 november ge-upload.

Onder het motto ‘Play and do not be gay‘ worden gamers aangespoord om ‘zoveel homo’s te doden als je maar kunt, en anders om je te verstoppen, want homo’s kunnen zich achter de bosjes verschuilen om jou te grazen te nemen. Vergeet niet: als ze je te pakken krijgen, zullen ze met je doen waar ze zin in hebben.’ Google zou op de hoogte moten zijn van wat zich in deze game afspeelt, vinden critici. Apple recenseert apps voor ze worden ge-upload, maar Google doet dat niet. Update: Inmiddels zou Google de app hebben verwijderd, maar wil er verder geen commentaar over geven.

Lees ook:Google opent Winterspelen met regenboogpagina
Lees ook:Amerikanen censureren ‘Jongenssprookjes-2′ van Eric Kollen
Lees ook:Google verwijdert App ‘Is my son gay’
Lees ook:Google eert Freddie Mercury op homepage
Lees ook:Google haalt alle antihomo scheldwoorden uit vertaalprogramma

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>