Gay Night in Pathé de Munt: iedere eerste woensdag van de maand

Woensdag 5 november vindt in Pathé De Munt in Amsterdam de maandelijkse Gay Night plaats. Elke eerste woensdag van de maand draaien hier voorpremières van de nieuwste gay films. Het publiek wordt een half uur van tevoren verwelkomd met een welkomstdrankje.

Na de film krijg je op vertoon van je bioscoopkaartje twee drankjes voor de prijs van één bij de Lellebel en Taboo.  Cinemien verloot iedere maand speciaal samengestelde DVD-paketten.  Op 5 november staat de film ‘Land of Storms’  op het programma, van Ádam Csáazi (trailer: klik hier). De film begint om 21.00 uur. Tickets: zie website.

Lees ook:Gay Night in Pathé De Munt
Lees ook:Gay Night in Pathé de Munt Amsterdam
Lees ook:Pathé Gay Night: ‘You’ll Never Be Alone, woensdag 4 januari
Lees ook:Gay Classics bij Pathé de Munt en Buitenhof
Lees ook:Travobar Lellebel tien jaar in Amsterdam

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>