UK: prediker die homo’s wil stenigen opgepakt door anti-terreureenheid

De radicale islamitische prediker Anjem Choudary, die in 2009 rondbazuinde dat homo’s dienden te worden gestenigd, is in de UK opgepakt door de anti-terreureenheid.  Samen met acht anderen werd hij aangehouden op verdenking van deelname aan een verboden organisatie. Choudary is hoofd van een in 2010 verboden islamistische groep.

Hij was welbekend bij de Britten vanwege zijn opvattingen over homo’s. Maar niet alleen homo’s: allen die niet in de islam geloven. ‘In de Koran staat dat je geen medelijden moet hebben met niet-moslims’, aldus de prediker.

Lees ook:Canal Parade: World Religion Boat met predikanten, priesters, een rabbijn én een imam
Lees ook:Londense priester die homo’s dood wil stenigen verdedigt aanslag in Parijs
Lees ook:Britse moslims trots op homorechten
Lees ook:Mogen Britse homostellen niet meer meedoen aan stijldanswedstrijden?
Lees ook:COC wil duidelijkheid over homofobe adviseur Wilders

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>