Politie onderzoekt dood Joan Rivers

De politie van New York is een onderzoek gestart naar de dood van Joan Rivers. Donderdag overleed de 81-jarige comédienne nadat ze een hartstilstand kreeg tijdens een operatie aan haar stembanden. De politie gaat op onderzoek uit, omdat niet duidelijk is of ze een natuurlijke dood is gestorven. ‘Dan voren we altijd een onderzoek uit’, zei een woordvoerder van de politie.

Eerder werd al bekend dat het ministerie van Volksgezondheid van de staat New York een onderzoek naar haar dood was begonnen. Het lichaam van Rivers is zaterdag naar een crematorium in New Jersey gebracht. Zondag vindt haar uitvaart plaats . De dienst wordt gehouden in een synagoge in Manhattan.

Lees ook:Homo-icoon Joan Rivers is niet meer
Lees ook:Familie Joan Rivers klaagt kliniek aan
Lees ook:Grote fouten bij operatie Joan Rivers gemaakt
Lees ook:Opsporing verzocht vraagt aandacht voor coldcase vermoorde transgender Judy
Lees ook:Nog geen duidelijkheid over dood George Michael – uitvaart uitgesteld

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>