The Expendables 3: is Schwarzenegger’s personage homo?

Het personage dat Arnold Schwarzenegger speelt in de film The Expendables 3 zou wel eens een homo kunnen zijn (trailer: klik hier). Dat suggereerde regisseur Patrick Hughes in een interview. In een van de laatste scenes van deel drie knuffelt Trench, gespeeld door Schwarzenegger, in een bar met Ying Yang. Barney Ross, gespeeld door Sylvester Stallone, vraagt daarop of ze soms een kamer willen huren, maar het duo zegt van niet.

Op de vraag tijdens het interview of beide heren vlinders in de buik voelen als ze samen zijn, antwoordt Hughes: ‘Ik denk dat ze homo zijn.’ De Oostenrijkse body-builder speelde altijd macho hunks en nooit homo’s. Toen hij voor de Republikeinen gouverneur van Californië was, bleef hij zich halsstarrig verzetten tegen gelijke homorechten en sprak zijn veto uit over twee wetten die het huwelijk moest openstellen voor koppels van hetzelfde geslacht. Hij stond vooraan bij de introductie van Proposition 8, die ‘homohuwelijken’ in Californië grondwettelijk verbood en hield vol dat het huwelijk iets was ‘voor een man met een vrouw’.

Lees ook:Schwarzenegger versus homo’s zwalkt heen en weer
Lees ook:Schwarzenegger legt ambt gouverneur neer
Lees ook:Voor Proposition 8 gesloten homohuwelijk rechtsgeldig
Lees ook:Schwarzenegger voorspelt dat homohuwelijk blijft
Lees ook:Schwarzenegger verbiedt Harvey Milk Dag

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>